Události:

Vše co se u nás událo a přinesl život ...

Úvod

•  Události

• Naše fenečky

• Fotogalerie

• Výmarský ohař

Monvi Salvia

• Naše štěňátka

• Kniha návštěv

• Informace

 

 

• 2010

• archiv 2009

• archiv 2008

• archiv 2007

• archiv 2006

 

03.12.2007

V sobotu jsme jeli na naší poslední výstavu v letošním roce. Tentokrát jen s Monvinkou na MVP Wels v Rakousku. Monvi zde ve třídě šampionů získala V1, CACA, res. CACIB

 

27.11.2007

Konečně jsem doplnila přehled těch nejdůležitějších událostí za posledních pár měsíců, které se v naší chovatelské stanici udály. Velmi se omlouvám všem, kteří naše stránky v této době navštívili, ale aktuální informace zde bohužel nenašli. Doufám však, že i nadále nám zachováte svou přízeň a budete se k nám opět vracet. Momentálně pracuji na úpravě struktury a designu našich stávajících stránek, proto zde uvádím jen výčet novinek, podrobnější informace, fotky a videa budou k dispozici o něco později.

 

25.11.2007

v neděli na Mezinárodní výstavě psů v Zagrebu (HR) získala Monvi ve třídě pracovní ocenění V1, CAC a splnila tak podmínky pro udělení titulu Chorvatský šampion krásy.

 

24.11.2007

v sobotu na Mezinárodní výstavě psů v Zagrebu (HR) získala Assantea ve třídě dorostu VN1 a dále pak v závěrečných soutěžích o titul THE BEST PUPPY byla vybrána do užšího výběru pěti pejsků a nakonec získala krásné 4. místo

 

18.11.2007

na Mezinárodní výstavě psů v polském Kielce získala naše Assantea ve třídě dorostu ocenění VN1. A dále Monvi ve třídě pracovní  získala ocenění V1, CWC a zároveň tímto splnila podmínky pro udělení titulu Polský šampion krásy.

 

17.11.2007

se konala Mezinárodní výstava psů v Praze, na které se sešla většina našich štěňátek. Svou výstavní premiéru zde měl ve třídě dorostu Aron Monvi Salvia, v konkurenci 5 pejsků získal ocenění velmi nadějný.

Ve třídě dorostu byly také přihlášeny všechny naše holčičky: Agatha, Airony, Annie a Assantea. Bohužel Airony pro zranění nemohla přijet a tak svou výstavní premiéru musela odložit do budoucna. Agathka si s Jardou v konkurenci 8 přihlášených feneček vyběhala ocenění velmi nadějná 4, Annie s Janou získala ocenění velmi nadějná. A nakonec  já s Assanteou také velmi nadějná.

Všem našim štěňátkům a jejich pánečkům gratuluji k výborným posudkům a oceněním a samozřejmě moc děkuji za perfektní reprezentaci naší chovatelské stanice Monvi Salvia. Dále mé díky patří kamarádce Veronice Pifkové za předvedení Arona ve výstavním kruhu.

 

10.11.2007

s Monvinkou máme další pracovní sobotu v Třebařově při honu na drobnou zvěř. Střelila se 1 liška, 11 zajíců a 2 kačeři.

 

03.11.2007

na Mezinárodní výstavě psů v Nitře získal Archibald Monvi Salvia ve třídě dorostu ocenění VN2. Assantea Monvi Salvia ve třídě dorostu v konkurenci 5 feneček ocenění VN2.

 

21.10.2007

na Mezinárodní výstavě psů v Budapešti získala Monvi ve třídě šampionů ocenění V1, CAC, res. CACIB.

 

20.10.2007

na Mezinárodní výstavě psů v Budapešti získala naše Assantea ve třídě dorostu ocenění VN1. A Monvinka ve třídě pracovní V1

 

11.10.2007

Annie Monvi Salvia má již svoje vlastní stránečky, najdete je na adrese http://www.vymarka.net

 

29.09.2007

na Mezinárodní výstavě v psů v rakouském Tullnu získala Monvi ve třídě pracovní ocenění V4. Tímto moc děkuji naší kamarádce Míši Nytlové, která zde Monvinku předvedla.

 

28-30.09.2007

V krásném prostředí Rudné pod Pradědem proběhlo přátelské a výcvikové setkání štěňátek chovatelských stanic Monvi Salvia a Shefis. Monvi Salvia reprezentovaly Agathka s Kristýnou a Jardou, Annie s Janou, Pavlínkou a Markem a naše Assantea.

 

09-17.09.2007

užívali jsme si pohody, slunce a slané vody při naší společné dovolené v chorvatském Ružmarinu na ostrově Brač.

 

08.09.2007

na národní výstavě v Brně, ve třídě štěňátek v konkurenci 6 feneček získala od Ing. Václava Vlasáka Agátha Monvi Salvia při své výstavní premiéře ocenění velmi nadějná. A naše Assantea ocenění velmi nadějná 4.

 

01.09.2007

Annie Monvi Salvia získala na Mezinárodní výstavě psů v Mladé Boleslavi ve třídě štěňátek v konkurenci 4 feneček od pana rozhodčího Josefa Němce ocenění velmi nadějná. Pan rozhodčí pořadí neurčoval.

Monvince začaly pracovní povinnosti – v MS Třebařov, kde je zapsaná jako lovecky upotřebitelný pes, jsme pomáhaly při honu na kačeny

 

28.08.2007

jsme podnikli společnou procházku s našimi kamarádkami Veronikou a Míšou a jejich výmaráčky.

 

19.08.2007

v neděli na Mezinárodní výstavě psů v Bratislavě získal Archibald ve třídě štěňátek opět ocenění VN1. Stejně tak i naše Assantea byla VN1. A Monvi ve třídě šampionů získala ocenění V2, res. CAC.

 

18.08.2007

v sobotu na Mezinárodní výstavě psů v Bratislavě získal při své výstavní premiéře ve třídě štěňátek Archibald Monvi Salvia ocenění velmi nadějný 1. Naše Assantea Monvi Salvia také při své výstavní premiéře ve třídě štěňátek získala ocenění velmi nadějná 1. A naše Monvi ve třídě šampionů získala ocenění V3.

 

11.08.2007

pro změnu jsem se tentokrát s Monvi a Assanteou vydala do Rudné pod Pradědem zaběhnout si coursingové kolečko. Společně s námi jela i kamarádka Míša s Kájou a také přijela Agáthka s pánečky Kristýnou a Jardou. Holky měly možnost si poprvé vyzkoušet běh za střapečkem.

 

04.08.2007

nás s Monvi čekala další zkoušková akce, tentokrát Memoriál Richarda Šrámka – speciální vodní práce se zadáváním titulu CACT, které pořádal OMS Nový Jíčín v Albrechtičkách.  Monvi se bohužel nepovedla disciplína ochota k práci na hluboké vodě a kvůli limitní známce získala II. cenu a 83 bodů. Opět mé díky patří kamarádce Míši Nytlové, která mě i na tuto akci doprovázela.

 

30.07.2007

Jak již to v životě bývá, nezažíváme jen šťastné chvíle. Dnes jsem se od Oldy, pánečka našeho Ascotta, dozvěděla velmi smutnou zprávu. Shodou nešťastných náhod malý Ascott vběhl pod auto a bohužel při této nehodě zemřel. S bolestnou vzpomínkou se s ním loučíme.

 

27.-29.07.2007

s Monvi jsem se vydala na 3. ročník soutěže Hlubocké derby ohařů (LZ a SZVP se zadáváním titulu CACT), které pořádal Okresní myslivecký spolek České Budějovice ve spolupráci s HS Hluboká nad Vltavou, MS Háj – Týn nad Vltavou a MS Vysoký Hrádek. V sobotu jsme po slavnostním zahájení a rozlosování začínali SZVP, které Monvi s drobnějším zaváháním zvládla v I.ceně. Druhý den se nám ale na LZ nedařilo a vypadli jsme na disciplíně chování na stanovišti, takže tato soutěž pro nás skončila předčasně.

Nicméně tento 3 denní výlet pro mě měl ještě jiný význam, neboť zde probíhalo první setkání štěňátek Monvi Salvia, vlastně dalo by se říct taková feneččí jízda, protože se za námi přijela podívat Agatha s Kristýnou a Jardou, Airony s Míšou a Tomem a také Annie s Janou, Pavlínkou a Markem.

Mé velké díky patří kamarádce Míši Nytlové, která mě na tuto akci doprovázela

 

22.06.2007

Na začátku měsíce června, nastalo veliké loučení s našimi odchovanými štěňátky. Do nových domovů odcházeli všichni kromě červené fenečky – Assantei, kterou jsme si vybrali a samozřejmě nechali doma. V sobotu 2.6. jako první odjížděla Zelená fenečka Agatha se svými novými pánečky Kristýnou a Jarkem do Ústí nad Orlicí. V ten samý den odpoledne jsme se pak ještě rozloučili s Bilou Airony, která nám ale zůstává velmi nablízku, u pánečků Míši a Toma z Brna. V neděli si pro Oranžovou fenečku Annie přijela Jana s Pavlem, Markem a Pavlínkou z Prahy. Ve středu 6.6. nastalo další loučení – tentokrát s Fialovým klukem Ascottem. Se svým novým pánečkem Oldou odjížděl také do Prahy. O den později 7.6. si pro Modrého Aronka přijel Tonda s Renatou z Měšic. A úplně nakonec 22.6. jsme se rozloučili s hnědým Archibaldem, kterého se konečně dočkal Vlado ze slovenské Valčy

 

27.05.2007

Konečně jsem vyšetřila trochu času, abych mohla doplnit události za posledních 12 dní.

 

Ve středu 16.05. jsme všechna štěňátka  plánovaně po třetí odčervovali. Tentokrát to již bylo přípravkem Caniverm - každé štěndo dostalo 1/2 tabletky.

 

V sobotu 19.05. k nám dorazila velmi milá návštěva. Naše kamarádky Renka od výmarky Faly a Barča společně se svými RR kluky Alexem a Pepeem V prvé řadě jim patří moje velké DÍK za neocenitelnou pomoc při naložení, dovozu a vyložení 105 kg (7 pytlů)  granulek First Mate, které od nás mimojiné dostanou štěňátka na "cestu" do svých nových domovů.

Tak a teď zpět k této návštěvě: Barča, Alex a Pepee si pro nás připravili opravdu zcela nečekané, ale o to dojemnější překvapení. Mezi štěňátky si vybrali Červenou holčičku za svoji kmotřenku, předali ji krásné dárečky, ale především se stali jejími doživotními ochránci. Děkujeme.

Fotečky a krásné povídání o této návštěvě najdete na sránkách Alexe a Pepeeho v sekci novinky  a také na stránce Faly v sekci co je nového 2007.

 

Pondělí 21.05. bylo pro štěňátka asi nejnáročnější.

Odpoledne jsme je všechny s mým kamarádem Jaroslavem naložili do auta a vyvezli na louku do nedalekého okolí. Tam jsme je asi 2 hodiny nechali zkoumat okolní přirodu a všechny jim dosud neznáme pachy, aby se řádně unavily. Fotečky z této odpolední pohody najdete na stránce Naše štěňátka v sekci společná fotogalerie.

 

Poté jsme se vrátili zpět a štěniska přeložili do druhého auta. Nyní již s mým mužem Davidem a kamarádkou Mišou jsme vyrazili do ordinace MVDr. Simony Müllerové. Zde štěňátka absolvovala podrobnou zdravotní prohlídku, poprvé byla naočkována vakcínou Canvac Junior proti psince a parvoviróze psů. Dále byla očipována a následně i otetována. Veškeré další podrobnosti najdete na stránce Naše štěňátka v osobní sekci každého z nich. Tímto mi dovolte, abych zde moc poděkovala Míše za její obrovskou ochotu a skvělou pomoc při této pro nás hodně náročné akci.

 

Ve čtvrtek 24.05. jsme opět stříhali drápky, nyní již tato procedura vyžadovala z mé strany daleko více trpělivosti, ale i přesto štěňátka výborně spolupracovala a vše jsme zvládli bez jediného zranění.

 

Nedělní dopoledne (27.05.) proběhl nácvik čištění oušek. Všechna štěnda tuhle né zrovna příjemnou proceduru zvládla docela v klidu. A když už všichni šediváci byli jako ze škatulky, tak jsme je nafotili opět v postoji. Jak jim to šlo se můžete podívat na stránce Naše štěňátka

 

16.05.2007

Bohužel server, který nám provozoval naši návštěvní knihu nějak zkolaboval a nevypadá to, že by byl v brzké době zprovozněn. Proto jsem byla nucena najít nového provozovatele. Nová kniha už tedy funguje, nicméně přišli jsme o všechny Vaše milé vzkazy, za což se Vám všem velmi omlouvám.

Druhá novinka je rozhodně potěšující. Včera nám z Českomoravské kynologické jednoty přišly tetovací čísla. Budoucí pánečkové měli možnost si jméno pro své štěňátko vymyslet sami takže mi dovolte, abych Vám tady jmenovitě představila náš vrh "A"  Monvi Salvia. Prozatím uvedu jen jména a tetovací čísla, protože ještě není zcela rozhodnuto, kdo ke komu bude patřit.

Archibald

6478

Aron

6479

Ascott

6480

Agatha

6481

Airony

6482

Annie

6483

Assantea

6484

 

13.05.2007

Konečně jsme se dostali se štěňátkama ven.

Využili jsme dnešního slunečného počasí, naložili všechny štěnda do auta a vyrazili na naši zahradu na druhém konci Brna. Přibližně 15 minutovou jízdu štěňátka zvládla na výbornou, jen ze začátku jsme měli tak trochu "pískající a štěkající" kufr. První seznámení s vnějším světem, svítícím sluníčkem, svěžím vánkem a zelenou travičkou se štěňátkům moc líbilo a pořádně se na zahradě vyřádili.

Několik "zahradních" fotek najdete na stránce Naše štěňátka v sekci společná fotogalerie .

 

08.05.2007

Z dnešního dne máme pro Vás několik krátkých videoukázek našich štěňátek, ať je můžete vidět i v akci. Najdete je na stránce Naše štěňátka v sekci společná fotogalerie .

 

06.05.2007

Po delší odmlce přinášíme další novinky. Dnes mají štěňátka 4 týdny a 2 dny. Už to nejsou malí spící andílci, ale pěkně divocí a kousací čertíci.

Ve středu 25.04. prcci poprvé ochutnali mleté maso a to že jsou to masožravci rozhodně nezapřeli. Přestože je Monvinka stále ještě kojí, začali jsme postupně jejich jídelníček rozšiřovat o další dobroty (mleté hovězí maso, rýže, pohanka, mrkev, okurka, banány, vaječný žloutek, pribiňáček, tvaroh, sušené bylinky, ...) A včera si také ochutnali v mléce rozmáčené granulky First Mate.

02.05. jsme po 14 dnech opět stříhali drápky a také odčervovali tekutým přípravkem Drontal Junior. Příští odčervení již budeme štěňátka zvykat na tabletky.

Bohužel už jsme přestali vážit, kuchyňská váha přestala zvládat, takže kontrolní zvážení plánujeme až při tetování a očkování.

A nakonec samozřejmě přidáváme další portrétní fotky štěňátek, které najdete na stránce Naše štěňátka

 

21.04.2007

A máme za sebou další týden, včera bylo štěňátkům 14 dní.

Jen doplním, že již koukaji všichni, Zelená s Modrým otevřeli svoje kukadla ve středu 18.04. tj. 12. den od narození. Další novinkou je, že páni kluci Hnědý, Modrý, Fialový a slečna Oranžová již překonali první vchodovou příčku (cca 30 cm) a šli objevovat okolní svět.

Na stránce Naše štěňátka opět najdete aktualizovanou tabulku hmotností a dále pak u každého štěňátka i nové "koukací" fotečky

 

17.04.2007

Dnes jen bleskově píšeme o posledních novinkách ...

Včera 16.04. tj. 10. den od narození otevřely očička dvě holčičky - Červená a Bílá. Dnes se k nim přidali další sourozenici - Oranžová fenečka a Hnědý pejsek. Na čtvrt očička se na nás už také kouká Modrý kluk a jen ta poslední Zelená princezna si ještě dává na čas. "Koukací" fotečky se budu snažit dát sem co nejdříve.

Jinak dnes jsme poprvé stříhali drápky a také odčervovali. Drápky jsme zvládli bez problémů, ale Drontal Junior štěndům evidentně nechutnal, takže hned po této nepříjemné proceduře si museli spravit chuť u mámy.

Prozatím ještě stále vážíme, ale jak štěňátka rostou, přibírají a také jsou čím dál tím víc čilejší, stává se toto pro nás téměř nadlidským výkonem. Aktualizovanou tabulku hmotností najdete na stránce  - Naše štěňátka

 

15.04.2007

Máme další aktuální info o našich štěňátkách.

V pátek 13.04. oslavili první týden od svého narození a je až neuvěřitelné, jak velké pokroky za tuto krátkou dobu stihli ... již se jen neodstrkují, ale začínají se stavět na všechny 4 nožičky a dělají své první roztřesené krůčky.

Na to jak zase povyrostli a přibrali se můžete podívat na stránce  - Naše štěňátka, kde jsme aktualizovali tabulku hmotností, společnou fotogalerii a zprovoznili osobní stránku každého štěňátka. Na závěr tam pro Vás máme připraveno i jedno PŘEKVAPENÍ.

 

11.04.2007

A zase jsme fotili a vážili ...

Podrobnosti na stránce  - Naše štěňátka

 

10.04.2007

Dnes ráno proběhlo u všech štěňátek krácení proutku. I přes tutu "ztrátu" jsme při vážení zaznamenali hmotnostní přírůstky. Více informací najdete na stránce  - Naše štěňátka

Druhá zpráva je pro nás trošičku smutnější: Monvinka zřejmě někde špatně stoupla a začala kulhat na pravou zadní nožičku. Takže mezitím co u štěňátek probíhalo krácení, ona podstoupila vyšetření, po kterém nám pan MVDr. Jan Beránek z kliniky Jaggy zjistil problém s kolenním vazem. Monvince naordinoval klid a minimum pohybových aktivit, tak doufám, že brzy bude zase v pořádku.

 

09.04.2007

Nové fotečky našich štěňátek jsou pro Vás připraveny v jejich společné fotogalerii, kterou najdete na stránce  - Naše štěňátka

 

07.04.2007

Včera po 62 dnech od krytí se Monvince narodilo sedm štěňátek, 4 holčičky a 3 kluci.

 Podrobnosti najdete na stránce - Naše štěňátka

 

30.03.2007

Máme další fotečky naší kulatící se Monvinky.

Dalších 5 dní je za námi. Monvinka je dnes již  v 55. dnu březosti a tak už zbývá jen +/- 8 dní.

Na to jak si Monvi dokáže užívat páteční pohody se můžete podívat opět na stránce Naše fenečka v sekci - Fotogalerie  "Monvi" - V očekávání.

 

25.03.2007

A přišlo jaro ...

Uběhlo dalších 5 dní a snad paní Zima předala svou vládu Jaru. Monvinka je dnes již  v 50. dnu březosti. Narození štěňátek s netrpělivostí očekáváme za +/- 13 dní.

Hřející sluníčko nás vytáhlo na delší procházku společně s naší kamarádkou Míšou, které tímto opět děkujeme za krásné fotečky naší nastávající mamči.

Podívat se na ně můžete na stránce Naše fenečka v sekci - Fotogalerie  "Monvi" - V očekávání.

 

20.03.2007

A přišla zima ...

Ráno nás překvapila sněhová nadílka, takže tady je pár foteček. Monvinka je v 45. dnu březosti a do předpokládaného termínu porodu ji zbývá již jen +/- 18 dní.

Na tyhle "bílé" fotečky se můžete opět  podívat na stránce Naše fenečka v sekci - Fotogalerie  "Monvi" - V očekávání.

 

15.03.2007

Dnes jsem měla v úmyslu nafotit Monvinku v jejím 40. dnu březosti. "Bohužel" ona sama měla jinou představu o tom co dnes budeme fotit, takže vznikla tahle vystavovací fotosérie, kdy Monvi předvedla opravdu krásné vystavení párku bažantů.

Alespoň na jednu fotečku se zvětšujícím se bříškem se můžete podívat na stránce Naše fenečka v sekci - Fotogalerie  "Monvi" - V očekávání.

 

15.03.2007

Pro všechny zvídavé nadšence zde mám odkaz na ukázky z unikátního filmového projektu televizní stanice National Geographic s názvem "In the Womb: Animals" , který Vás seznámí s prenatálním vývojem delfína, slona, ale i pejska.

► Na úvodní stránku s videoklipem se můžete podívat ZDE. Vpravo od okna s klipem nepřehlédněte odkaz "expolore interactive time line", který Vás navede do další části, kde si výběrem příslušného obrázku savce zobrazíte jeho vývoj v časové ose.

► Tři video-ukázky naleznete v sekci Video Prewiew, pejsků se ale týká předevší tato část.

► A naposled ještě několik fotografií ze sekce Photo Gallery

 

12.03.2007

Máme nové fotečky Monvinky.... Ačkoliv mi to vůbec nepřipadne, od krytí uběhlo již 37 dní a do předpokládaného termínu porodu jich zbývá jen +/- 26.

V první polovině březosti růst zárodků a následně plodů neprobíhá nijak rychle. V té druhé je už váhový a velikostní přírůstek daleko výraznější.

A tak se i Monvinka začíná pěkně zakulacovat.

Společně s námi můžete její "očekávání" sledovat na  stránce Naše fenečka v sekci - Fotogalerie

 

27.02.2007

Dnes ve 13:30 jsme byly společně s Monvi na Veterinární klince Jaggy kde MVDr. Hana Jarešová provedla sonografické vyšetření a potvrdila nám, že Monvinka je březí a my se můžeme těšit na štěňátka.

Předpokládaný termín porodu vychází na sobotu 7. dubna.

Podrobnosti najdete na stránce - Naše štěňátka

 

25.02.2007

V neděli jsme byly s naší kamarádkou Míšou na krásném výletě v Podkomorských lesích v nedalekém okolí Brněnské přehrady.

Tímto ji také velmi děkuji za aktuální fotečku naší Monvinky.

 

06.02.2007

O "prodlouženém" víkendu proběhly námluvy Monvi a Viniho. V pátek v 9 hodin večer jsme se vydaly na cestu, abychom o 19 hodin pozdějí a 1600 km dál přijely do malebné francouzské vesničky Monts sur Guesnes, bydliště Viniho a jeho majitele Christophera.

V sobotu večer došlo k prvnímu oficiálnímu seznámení Monvi a Viniho, sympatie byly vzájemné a tak došlo i k jejich spojení a svázání na 20 minut. Jejich opakované spojení a svázání proběhlo v pondělí ráno a poté jsem se již vydaly na zpáteční cestu domů.

Podrobnosti najdete na stránce - Naše štěňátka

 

10.01.2007

Závěr roku 2006 byl pro nás poněkud hektický a tak prosím přijměte moji omluvu, že naše stránky zůstaly delší dobu neaktualizované. A pro všechny, kteří si i dodatečně rádi přečtou o našich aktivitách uvádím:

Dne 11.11.2006 jsme byly díky pozvání našich přátel Veroniky a Ladislava na našem prvním honu na drobnou zvěř, který pořádalo Myslivecké sdružení Kokory - Hradisko. Ačkoliv to byla pro Monvi zcela nová zkušenost, nenechala se zaskočit odlišnou atmosférou od té zkouškové a potvrdila tak, že se zcela jistě stane platným pomocníkem v myslivecké praxi. Děkujeme Veronice za poskytnutí fotografii z této akce, na které se můžete podívat na stránce Naše fenečka v sekci - Fotogalerie

O týden později, v sobotu 18.11.2006 jsme se opět společně s naší kamarádkou Veronikou a její fenečkou Fiestou Noves zůčastnily našeho druhého honu. Tentokrát na pozvání našeho kamaráda, hospodáře MS Želátovice v okrese Přerov. I tato akce se velmi vydařila a jsem velmi ráda, že jsme tam s Monvi mohly být.

V neděli 19.11.2006 jsme brzy ráno vyrážely do Polska na Mezinárodní výstavu psů v Kielce. Výmarské ohaře posuzovala polská rozhodčí Dorota Witkowska, která Monvi ve třídě pracovní zadala titul V2.

Podrobnosti najdete na stránce Naše fenečka v sekci - Výstavní úspěchy

Následující týden byl pro nás opět pracovní. V sobotu 25.11.2006 jsme se zůčastnily dalšího honu pořádaného MS Kokory - Hradisko, kde měla Monvi i tentokrát možnost, získávat praktické zkušenosti. Jsem ráda, že si vedla tak výborně.

Neděli jsme strávily v příjemné společnosti našich přátel Veroniky a jejich feneček Fisinky a Britulky, Renči s její výmarkou Falou a také Barči a jejich dvou zrzounků Alexe a Pepeeho. Barči děkujeme za fotečky z tohoto setkání.

V sobotu 02.12.2006 na Mezinárodní výstavě v rakouském Welsu získala Monvi od pana rozhodčího Erwina Angelbauera ve třídě otevřené známku V1. Podrobnosti najdete na stránce Naše fenečka v sekci - Výstavní úspěchy

Po skončení posuzování v kruhu si naše šediváčky vyfotil Rudi Schabetsberger, kterému tímto děkuji za zaslání fotografie.

 

Copyright © 2006-2010 Romana Marková - Monvi Salvia, weimaraner kennel, Všechna práva vyhrazena!

Veškerý obsah serveru monvisalvia.com je předmětem autorského práva v souladu s Autorským zákonem č. 121/2000 Sb.